Let op, u gebruikt waarschijnlijk een verouderde browser!
Wij raden u daarom sterk aan te updaten naar een nieuwere browser.

Juryleden

Pp portret hr

Piet Paris - creatief directeur Harpers BAZAAR Nederland

Piet Paris (1962) wordt beschouwd als één van de belangrijkste mode-illustratoren van deze tijd. Zijn herkenbare stijl wordt al ruim 20 jaar omarmd door internationale tijdschriften en bedrijven over de hele wereld. Zo werkte Paris voor het Amerikaanse warenhuis Saks Fifth avenue, Viktor & Rolf, Cartier en KLM. Het Londense Showstudio boekte Paris onlangs voor illustraties van de internationale prêt-à-porter collecties. Zijn werkstijl kenmerkt zich door karakteristieke, krachtige lijnen. Aan de bijna abstracte beelden, komt nog altijd geen computer te pas. Piet Paris won verschillende prijzen, waaronder de belangrijkste modeprijs in Nederland Grand Seigneur. Zijn werk is opgenomen in belangrijke standaardwerken over mode-illustraties.

Copyright: Studio Piet Paris

www.pietparis.com

Foto portret: Wouter van den Brink

Jaap2

Jaap Biemans - Art-director Volkskrant Magazine

Sinds 2012 art-director van Volkskrant Magazine. Ik hou van het ontwerpen van tijdschriften, kranten, huisstijlen en websites; het creëren van ideeën en oplossingen voor een fris en verrassend design.

Ik lanceerde ook Coverjunkie.com en publiceerde het Coverjunkie magazine.

Het draait allemaal om het vieren van creativiteit in magazine design. www.coverjunkie.com

Karin van gilst

Karin van Gilst - Algemeen Directeur Stedelijk Museum - Amsterdam

Karin van Gilst (1964) is per 1 januari 2013 benoemd als Algemeen Directeur van het Stedelijk Museum Amsterdam.

Zij verdiende haar sporen in de wereld van de uitgeverij. Zij werkte bij onder meer Wolters Kluwer, VNU en Sanoma. Tot voor kort was zij directeur bij Weekbladpers Tijdschriften, uitgever van onder meer Vrij Nederland, Opzij en Happinez. Zij woont in Amsterdam met haar man en twee kinderen.

Stedelijk Museum

Dennis baars

Dennis Baars - Senior Art-director TBWA/Neboko

Geboren in Dordrecht op 19 juni 1972 en woont in Amsterdam met vriendin en twee kinderen

Afgestudeerd op de Kunstacademie in Rotterdam. Na een stage bij Ara begonnen als artdirector bij PPGH/JWT waar hij zijn huidige copywriter Erik Falke ontmoette. Na 4 jaar stapte hij over naar DDB Amsterdam om vervolgens 8,5 jaar later bij Doom & Dickson aan de slag te gaan.

Sinds november 2013 werkzaam bij TBWA/NEBOKO.

Voor verschillende klanten nationale als internationale prijzen gewonnen.

En natuurlijk naast professioneel ook privé, bovengemiddeld geïnteresseerd in fotografie.

Scheltens abbenes 3

Scheltens & Abbenes - Fotografie

Scheltens & Abbenes zijn de totale optel som van het unieke talent van een still-life fotograaf en het creatieve vakmanschap van een kunstenaar.

Zij creëren in opdracht foto's voor grote bedrijven zoals Valentino, Hermes, COS, Louis Vuitton, Arper, Maison Martin Margiela, Scholten & Baijings en Yves Saint Laurent en tijdschriften zoals Fantastic Man, de Gentlewomen, Vogue US, Pin-Up, The Plant en New York Times Magazine.

Naast hun toegepaste werk, toont het duo ook hun projecten in culturele instellingen zoals Musee Galliera © e de la Mode in Parijs, het Art Institute of Chicago, Foam Fotografiemuseum Amsterdam en de Kunsthal in Rotterdam.

Scheltens & Abbenes won de 2012 ICP Infinity Award, in New York, voor Fashion en Toegepaste fotografie.

www.scheltens-abbenes.com

Blijf op de hoogte

Like ons op Facebook

Facebook

Nieuwsbrief SO2014

Nieuwsbrief PANL

Sponsors

Mediapartners SO2014