Let op, u gebruikt waarschijnlijk een verouderde browser!
Wij raden u daarom sterk aan te updaten naar een nieuwere browser.

Over SO2014

Over SO2014

SO staat voor Selection Of dutch photography en is de fotografiewedstrijd die gaat over de creatieve identiteit van de professionele fotograaf. De wereld van de fotografie is dynamisch en als fotograaf moet je je duidelijk kunnen onderscheiden in persoonlijke visie en stijl. 

SO onderscheidt zich duidelijk van andere fotografieprijzen, het biedt een mooi podium om je portfolio te laten zien

In een selectie van 5 tot 12 foto’s van het afgelopen jaar kan je een beeld geven van wie jij bent en waar je op dit moment voor staat. De wedstrijd heeft geen categorieën. Je inzending kan een mix zijn van vrij werk en commerciële opdrachten, series en losse foto’s. Waar het om gaat is dat de inzending van een eigentijdse beeldopvatting getuigt.

Deelname
SO2014 staat open voor alle professionele, in opdracht werkende, fotografen en (eindejaars) fotografie-studenten. Voor PANL leden is deelname gratis, leden van de FotografenFederatie betalen 50 euro en niet-leden 100 euro. 

Jaarboek
Al het genomineerde werk wordt gepubliceerd in het SO jaarboek, met een spread voor elke genomineerde fotograaf en meer ruimte voor de winnaars. Het boek representeert hiermee de tijdgeest van het afgelopen jaar. Het boek wordt in een oplage van 1500 exemplaren verspreid over alle opdrachtgevers en inkopers in Nederland.

Van de genomineerden wordt, als tegemoetkoming in de productiekosten van boek en expositie, een bijdrage van 250 euro gevraagd.

Expositie
Uit het genomineerde werk wordt een tentoonstelling samengesteld.

Planning van SO
25 aug - Website open voor inzending
21 sept - Deadline inzenden
25 sept - Online jurering
04 okt - Jury komt in Amsterdam bijeen voor off-line jurering
06 okt - Bekendmaking genomineerden
26 nov - Prijsuitreiking en boeklancering

Steun SO2014
Wil je SO2014 steunen? Er zijn diverse mogelijkheden van sponsoring. Neem voor meer informatie contact op met PANL. info@panl.nl of 020-7884489

Voorwaarden

Download hier de wedstrijdvoorwaarden.

ArrowDownload PDF

Blijf op de hoogte

Like ons op Facebook

Facebook

Nieuwsbrief SO2014

Nieuwsbrief PANL

Sponsors

Mediapartners SO2014